Fijne kerst

Allemaal een hele gave kerst toegewenst. Hopelijk licht er voor iedereen iets moois onder de boom.

Lees meer »

Welkom Sinterklaas

Vandaag is de sint Nicolaas aangekomen samen met zijn pieten in Groningen. Het team van de Schaatsensliep heet hem van harte welkom, en hoopt dat hij ook even tijd heeft om bij de keet in Nederhorst den Berg langs te komen? Dan kunnen de pieten meteen een rondje komen schaatsen? Hebben ze dat eigenlijk wel geleerd in Spanje?

Lees meer »

Het seizoen staat voor de deur!!!

Nog iets meer dan een maand en het schaats seizoen begint weer. Wij van de schaatsensliep kunnen natuurlijk niet wachten tot we weer het ijs op kunnen! Heeft u nog schaatsen of schaats toebehoren nodig voor het seizoen kan beginnen. Profiteer dan nu van 10% voordeel in onze webshop! lees verder voor de actie.

Lees meer »

Het ijs is aan het dooien

Ook al zo' n zin om te schaatsen? Helaas dooit het op het momenten een klein beetje. Maar er is goed nieuws, omdat de verbouwing van Thialf pas in 2015 uitgevoerd gaat worden, is er ook dit jaar weer zomer ijs. Van 14 juni tot 5 juli opent Thialf de deuren voor profs en recreanten. Nog materiaal nodig? Schaatsensliep bied deze 20% korting op het hele assortiment. lees verder voor de actie code.

Lees meer »

Auto met reclame

De schaatsensliep maakt nu ook reclame door middel van een profesionele bestickering op de auto. Zie de rest van het bericht voor foto's.

Lees meer »

Greetus Birkhoff, Oprichter Schaatsensliep overleden

Lieve opa, Na een leven vol met schaats, en enorm veel mooie schaatstochten kwam op 29 januari voor u de finish in zicht. De afgelopen 9 maanden was het al klunen voor u. Hetgeen de afgelopen weken alleen maar zwaarder werd. Voor de longen die u eens hielpen de Elfstedentocht te schaatsen bleek deze ziekte een te grote uitdaging te zijn. Gelukkig hebben we u kunnen laten zien dat de Schaatsensliep in goede handen is. We zullen nog vaak aan u terugdenken terwijl we een paar schaatsen slijpen. Bedankt voor alles wat u ons geleerd heeft! Rust zacht lieve opa, Mark, Renate en Lisanne

Lees meer »

Schaatsensliep 1jaar op Facebook

Hoera, de Schaatsensliep is 1 jaar actief op facebook. In dit jaar hebben we het aantal volgers van 0 naar 125 zien groeien. Komend jaar hopen we dit aantal te kunnen verdubbelen, wordt dus ook snel vrienden en mis nooit een update, aanbieding of schaats tip. VIND ONS DUS LEUK. www.facebook.com/schaatsensliep

Lees meer »

20% kans op kleine ijstijd

Volgens Engelse onderzoekers is er kans dat we in een kleine ijstijd belanden 1-5. Dit komt door dat de activiteit van de zon plots sterk afneemt. Lees verder voor het artikel dat geplaatst werd op de Telegraaf.

Lees meer »

Gelukkig nieuw jaar

Beste schaatsers. De Schaatsensliep wenst iedereen een geweldig 2014 met heel veel schaats plezier. Als dank voor uw steun afgelopen jaar zijn er geen verzendkosten in onze webshop als u de actie code "newyearschaatsen" gebruikt bij uw bestelling. www.schaatsensliepwebshop.nl

Lees meer »
                                      NL  EN

 

 

Hoofd punten uit 2012                                             Hoofdpunten uit 2011

Hoofd punten 2013

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb