NL  EN

Nieuws 2011

Opening Kunstijsbaan

De opening van de kunstijsbaan in Nederhorst den Berg is een feit. Dus ook de 'Schaatsensliep' zal de komende maand open zijn. Tijdens deze periode zal "De Schaatsensliep" alle schaatsen van de kunst ijsbaan onderhouden.

Lees meer »

Nieuwe Reclame Schaatsensliep

Ook de reclame van de "Schaatsensliep" gaat op de schop. In samenwerking met Spijkers productontwikkeling wordt er gewerkt aan nieuwe visite kaartjes en nieuwe reclame voor op de auto. In samenwerking met de website wordt er zo een goede uitstraling van het bedrijf gerealiseerd.

Lees meer »

Intervieuw Groenehart

Afgelopen maandag had ik een interview van maandblad “Het Groene Hart”. Hierin is ondermeer de start van de “Schaatsensliep” 30 jaar geleden besproken. Ook de werkzaamheden in Nederhorst den Berg en bij de Molen zijn uitvoerig besproken. Lees verder voor het interview.

Lees meer »

Schaatsensliep binnenkort online

Schaatsensliep" gaat binnenkort online. In samenwerking met Spijkers productontwikkeling wordt er hard gewerkt aan een nieuwe site. Welke hopelijk binnen een maand online is. De website moet er voor zorgen dat de Schaatsensliep ook online vindbaar wordt.

Lees meer »