Nieuws 2013

Slijpen met Brengservice volgendeweek

Bij de kerstmarkt in Ankeveen, van Zaterdag 21 December heeft de Schaatsensliep een unieke service. Wanneer u uw schaatsen op de markt bij ons inlevert, bezorgen wij ze voor slechts €8,- geslepen weer bij thuis. Dit geld voor alle schaatsen van hockey tot noren. *maximaal 7,5km van uit Ankeveen.

Lees meer »

Winter ver te zoeken

De komende dagen is de winter zeer ver te zoeken. Bij ons overheerst een noordwestelijke en later westelijke stroming. Er komt gaandeweg meer regen naar ons toe en de temperaturen liggen met waarden tussen 7 en 11 graden ver verwijderd van winterweer. Dat zit er ook op de langere termijn niet aan te komen. Pas vanaf 5 december lijkt er een licht winters weerbeeld te ontstaan. (Telegraaf)

Lees meer »

Tent Nederhorst on Ice opgezet

En ja hoor ..... Hij staat weer!!! Op 4 november is de tent waarin de kunst ijsbaan van Nederhorst komt weer opgebouwd. Vanaf 23 november is iedereen welkom om zijn rondjes te komen schaatsen. De Schaatsensliep zal ook vanaf 23 November opengaan.

Lees meer »

Kunst ijsbanen geopend

Sinds 1-okt zijn alle kunst ijsbanen in Nederland weer geopend. U kunt dus nu al oefenen zodat u straks, met natuur ijs, uw kennissen en vrienden kunt verbluffen met uw schaatstechniek. En met 23 kunst ijsbanen in Nederland is er natuurlijk altijd eentje in buurt. lees verder voor een de locaties van de ijsbanen.

Lees meer »

Schaatsensliep ook 2013 in Nederhorst.

Het is weer zo ver!!!!! Van 23 november 2013 kan er weer geschaatst worden bij Nederhorst on Ice! De Schaatsensliep zal daar ook dit jaar weer bij zijn. Alle schaatsen zullen dus weer netjes onderhouden worden. Het nieuwe team is ook klaar voor de zes weken vol met ijs pret! A.s zaterdag (28sep 2013) is er voorverkoop van de schaatscertificaten (abonnementen) in het clubgebouw van de ijsclub (Blijklaan 1, Nerderhorst den Berg)

Lees meer »

Nieuwe truien zijn binnen

De nieuwe truien voor de Schaatsensliep zijn binnen. In samenwerking met Black Bird Sportswear is er hard gewerkt aan mooi modern, maar passen ontwerp voor de Schaatsensliep. En met trots kunnen we zeggen dat dit uitermate geslaagd is. Lees snel verder om het nieuwe ontwerp te bewonderen.

Lees meer »

Nieuwe team, Schaatsensliep

Komende winter zal Greetus Birkhoff de slijpstenen overdragen aan zijn kleinkinderen: Lisanne, Renate en Mark. Om dit alles in goede banen te leiden, is er op 14-sep maar vast goed geoefend. lees verder voor de foto's.

Lees meer »

Schaatsensliep op Twitter

Ondanks dat de buiten temparatuur boven de 30 graden uitkomt is het nieuwe team van de Schaatsensliep druk met de winter. Een van de eerste signalen van het nieuwe team is de Twitter. vanaf nu is al het nieuws omtrend de schaatsensliep, schaatsen in Ankeveen en de kunst ijsbaan in Nederhorst Den Berg te volgen via de schaatsensliep twitter. Lees verder voor een link.

Lees meer »

Nieuwe Vesten voor de winter

In samenwerking met GO-Wielerkleding wordt er momenteel een ontwerp gemaakt voor warme vesten. De vesten krijgen ondermeer het Logo van de schaatsensliep op de rug. Dit moet er voor zorgen dat iedereen het nieuwe team goed kan herkennen. Hoewel de zomer voor de deur staat zijn wij dus druk met dikker warme vesten. Lees verder voor het verlopige ontwerp.

Lees meer »

Schaatsensliep op Facebook

Vanaf nu zijn we ook op facebook te vinden. VIND ONS DUS LEUK!!! En volg onze bericht geving rond om het natuurijs in Ankeveen en omstreken. Lees verder voor de link naar facebook en wordt ook onze vriend.

Lees meer »

Nog geen ijs Ankeveen

Door de sneeuwval van de laatste tijd wil het ijs helaas nog niet erg groeien. Hopelijk zet de kou nog even door. Voor iedereen die wel het ijs opgaat vergeet niet om een paar ijsprikkers mee te nemen. Je kunt ze nu ook online bestellen.

Lees meer »

RTV Noord Holland, Rapportage

Vandaag was op RTV Noord Holland de eerste rapportage over de toenemende kou. In deze rapportage legt Greetus op geheel eigenwijze even uit waarom er kurken op de IJsprikkers zitten. Lees verder voor het filmpje

Lees meer »

Nieuwe; Online IJsprikkers

Sinds kort is het mogelijk om ijsprikkers online te bestellen. Zo is de Schaatsensliep 24 uur per dag open. Deze opzet is tevens een test voor eventueel uitbreiding naar een online shop omgeving. Zie het tabblad producten voor de bestel lijst :)

Lees meer »

IJsbaan Nederhorst den Berg sluit

De kunstijsbaan te Nederhorst den Berg sluit zijn deuren. Het was een geweldig jaar met een heerlijke sfeer. Helaas betekend de sluiting dat ook de 'Schaatsensliep' nu moet wachten tot er natuurijs komt!

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb