Schaatsen slijpen!

Huidige situatie;

KOM NAAR DE IJSBAAN IN NEDERHOSRT DEN BERG. (zie openingstijden)

OF

Bel 06-23032428 voor een afspraak, of mail naar schaatsensliep@gmail.com.

Het team van de Schaatsensliep kan iedere soort schaats weer vlijm scherp voor u afleveren. Met onze professionele apparatuur zorgen wij voor exact de juiste ronding en scherpte van de schaatsen. Door alle schaatsen vervolgens met de hand te polijstten en aftebramen wordt een scherpe schaats geleverd. Met onze apparatuur en kennis is het mogelijk om alle type schatsen te slijpen. Noren, klapschaatsen, cross country schaatsen, kunst schaatsen, en hockeyschaatsen de Schaatsensliep kan het allemaal.  

Op de locaties waar de keet geopend werken wij volgens het principe klaar terwijl u wacht. Zo wel bij Nederhordt on Ice (22 nov t/m 5 jan) als bij Restaurant de Molen (natuurijs) zorgen wij voor uw schaatsen terwijl u kunt geniet van een warme drank. 


Daarnaast is het altijd mogelijk om een afspraak te maken om uw schaatsen af te geven en op te halen bij een van de rechts genoemde locaties in Bilthoven, Ankeveen en Nederhorst den Berg. Bel hiervoor 06-23032428 of via e-mail schaatsensliep@gmail.com. Wij maken dan een afspraak met u wanneer de schaatsen klaar zijn, dit is altijd binnen drie werkdagen na ontvangst van de schaatsen.  

 

Onze tarieven zijn al jaren het zelfde en zullen ook 2013-2014 gelijk blijven.

Slijpen                Slijpen met ronding
€ 8,--        € 12,50     

TIPS: 

- Wij ontvangen uw schaatsen graag met de bijbehorende beschermers. Dit inverband met de scherpte van de schaatsen tijdens vervoer en teruggaven. 

- Haal beschermers thuis altijd van de schaatsen af, dit voorkomt roestvorming

- Geef bij afgifte uw telefoon nummer af voor eventuele vragen / opmerkingen tijdes het slijpen

Maak jouw eigen website met JouwWeb