NL  EN

Nieuws 2012

Opening Kunstijsbaan

De opening van de kunstijsbaan in Nederhorst den Berg is een feit. Dus ook de 'Schaatsensliep' zal de komende maand open zijn. Tijdens deze periode zal "De Schaatsensliep" alle schaatsen van de kunst ijsbaan onderhouden.

Lees meer »

Einde natuurijs

Helaas, met de regen en de invallende dooi, is het afgelopen met het schaatsplezier. Na ruim een week prima ijs gehad te hebben, lijkt het nu net zo snel te vertrekken als het kwam. De Schaatsensliep heeft dan ook vanmorgen zijn deuren voorlopig gesloten. Natuurlijk slijpen we nog op afspraak voor het kunstijs!! Afspraak kunt u maken via website.

Lees meer »

Toertochten gaan door

De Elfstedentocht mag dan niet doorgaan, dit weekeind kunt u heerlijk toeren op de Ankeveense plassen. Komende vrijdag, zaterdag en zondag zijn er toertochten te verrijden van 10 en 25 kilometer. Starten is mogelijk van 9:30 tot 14:45 uur. Parkeren en opstappen is mogelijk bij de IJsbaan, Bergse Pad, Molen en Kooihof. zie voor meer informatie www.ankeveenseijsclub.nl

Lees meer »

Opstap plaat de Molen Open

Het is behoorlijk druk bij de Molen, de gehele dag is de Schaatsensliep bezig met slijpen, repareren en de verkoop van schaatsen. Na de uitzending van gisteravond op TV verwachten we natuurlijk nog meer drukte!

Lees meer »

Natuurijs!!

Het is dan eindelijk toch zo ver. Er is natuurijs, en de Ankeveense polder ligt er prima bij! De ´Schaatsensliep` staat dan ook al weer een aantal dagen bij restaurant de Molen op de Loodijk 30 te Ankeveen. Bij deze opstap plaats kunt u nu al u schaatsen laten slijpenen repareren. Van noren tot kunstschaatsen, de Schaatsensliep heeft het allemaal in huis. Klaar terwijl u wacht, en dat wachten is ook geen straf met de heerlijk 'Koek en Zope'van Restaurant de Molen, om de hoek.

Lees meer »

Film portret NCRV

Na een flinke vorstperiode gaat het de goede kant op, maar het ijs is nog niet sterk genoeg om iedereen al welkom te heten. Vandaag wel de hele dag een filmploeg aanwezig geweest bij de Molen voor een rapportage in het programma Áltijd Wat', wat wordt uitgezonden op Nederland 2 (NCRV). Lees verder en bekijk dit portret.

Lees meer »

Interview Nieuwsuur

Vanwege de aanhoudende kou heeft Nieuws uur gevraagd vandaag opnames te doen. Het Interview dat vandaag gedaan is door Nieuwsuur is voor de uitzending van morgenavond. lees verder voor de uitzending.

Lees meer »

Ijsbaan Nederhorst den Berg sluit

De kunstijsbaan te Nederhorst den Berg sluit zijn deuren. Het was een geweldig jaar met een heerlijke sfeer. Helaas betekend de sluiting dat ook de 'Schaatsensliep' nu moet wachten tot er natuurijs komt!

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb