Home » Home, 2
         update: 20 Augustus 2013, 18:17  NL  EN

 

Welkom

Gegroet en welkom bij de Schaatsensliep online. De schaatsenslioep is al meer dan twintig jaar actief op het gebied van schaatsen. En sinds 2011 ook online te vinden. Alles is al een hobby begonnen en dat is het nog steeds. 

Webshop

Sinds kort is het ook mogelijk om al onze producten online te bestellen. Kijk snel bij de webshop voor kinder schaatsen, ijshokky schaatsen normale schaatsen en toebehoren.

Slijpers

Benieuwd naar het verhaal achter de schaatsensliep. Kijk dan even bij de schaatsenslijpers. Hier leest u over het huidige team, maar ook over het ontstaan van de schaatsensliep.

Media

Kijk voor foto´s, video´s en publicaties bij media.

Contact

Kijk bij contact voor openingstijden, contact gegevens, en waar momenteel geopend zijn.                                                        

Partners

De schaatsensliep kan niet bestaan zonder een aantal belangrijke partners. Kijk onder partners voor onze leveranciers, standplaatsen en suporters.

Nieuws

We hebben ook een knop voor meer nieuws. 

Slijpen met Brengservice volgendeweek

Bij de kerstmarkt in Ankeveen, van Zaterdag 21 December heeft de Schaatsensliep een unieke service. Wanneer u uw schaatsen op de markt bij ons inlevert, bezorgen wij ze voor slechts €8,- geslepen weer bij thuis. Dit geld voor alle schaatsen van hockey tot noren. *maximaal 7,5km van uit Ankeveen.

Lees meer »

Winter ver te zoeken

De komende dagen is de winter zeer ver te zoeken. Bij ons overheerst een noordwestelijke en later westelijke stroming. Er komt gaandeweg meer regen naar ons toe en de temperaturen liggen met waarden tussen 7 en 11 graden ver verwijderd van winterweer. Dat zit er ook op de langere termijn niet aan te komen. Pas vanaf 5 december lijkt er een licht winters weerbeeld te ontstaan. (Telegraaf)

Lees meer »

Tent Nederhorst on Ice opgezet

En ja hoor ..... Hij staat weer!!! Op 4 november is de tent waarin de kunst ijsbaan van Nederhorst komt weer opgebouwd. Vanaf 23 november is iedereen welkom om zijn rondjes te komen schaatsen. De Schaatsensliep zal ook vanaf 23 November opengaan.

Lees meer »

Kunst ijsbanen geopend

Sinds 1-okt zijn alle kunst ijsbanen in Nederland weer geopend. U kunt dus nu al oefenen zodat u straks, met natuur ijs, uw kennissen en vrienden kunt verbluffen met uw schaatstechniek. En met 23 kunst ijsbanen in Nederland is er natuurlijk altijd eentje in buurt. lees verder voor een de locaties van de ijsbanen.

Lees meer »

Schaatsensliep ook 2013 in Nederhorst.

Het is weer zo ver!!!!! Van 23 november 2013 kan er weer geschaatst worden bij Nederhorst on Ice! De Schaatsensliep zal daar ook dit jaar weer bij zijn. Alle schaatsen zullen dus weer netjes onderhouden worden. Het nieuwe team is ook klaar voor de zes weken vol met ijs pret! A.s zaterdag (28sep 2013) is er voorverkoop van de schaatscertificaten (abonnementen) in het clubgebouw van de ijsclub (Blijklaan 1, Nerderhorst den Berg)

Lees meer »

Nieuwe truien zijn binnen

De nieuwe truien voor de Schaatsensliep zijn binnen. In samenwerking met Black Bird Sportswear is er hard gewerkt aan mooi modern, maar passen ontwerp voor de Schaatsensliep. En met trots kunnen we zeggen dat dit uitermate geslaagd is. Lees snel verder om het nieuwe ontwerp te bewonderen.

Lees meer »