Home » beschermers

beschermers

Deze hoezen zijn gemaakt voor uw schaatsen optimaal te beschermen. De twin hoes is speciaal ontworpen voor klapschaatsen. De Universele hoes heeft elastische clips voor de juiste maatvoering en is de meest verkochte beschermhoes. Beide zijn echter goed te gebruiken voor alle noren zoals; de nylon noren, de alamunium noren of de tradiotionelen 100% stalen noren

Twin Hoes Art. 8180
De beschermer is verstelbaar voor alle maten. Hoewel speciaal ontworpen voor de klapschaats, is deze hoes geschikt voor alle noren zoals; de nylon noren, de aluminium noren, de carbon noren, de short track noren maar ook de traditionele 100 % stalen noren. De Zandstra hoezen zijn gemaakt van Elvax (EVA) een stevig plastic dat zeer goed tegen de kou kan. De Twin hoes wordt geleverd in de kleuren rood, wit, blauw, zwart en zilver.

Universeel Hoes Art. 8140
De Universele hoes is de meest verkochte hoes voor noren. De elastische clips zijn verstelbaar wat voor de juiste maatvoering zorgt. Ook deze hoes is voor vrijwel alle noren geschiktDe Zandstra hoezen zijn gemaakt van Elvax (EVA) een stevig plastic dat zeer goed tegen de kou kan.
De Universeel hoes wordt geleverd in de kleuren rood, wit, blauw en zwart.